SAKO POLUMENTA SVIDJAS MI SE SVIDJAS FREE DOWNLOAD

SAKO POLUMENTA SVIDJAS MI SE SVIDJAS FREE DOWNLOAD

Belle Amie nije se promenio, kao druge izdajnicke stanice ili sardadjivo sa izdajnike.. A za pesme svaka cast slusam vas ceo dan i noc,kad na radio u kola a kod kuce na internet. Zbog cega nema prijema na radiju,vec duze vreme,kod nas u Dimitrovgradu. Divni ste i nastavite tako. Ja vas molim da pustite pesmu od sinan sakica: Hvala Vam puno na vecerasnjem lepom raspolozenju.

Uploader: Nemuro
Date Added: 6 December 2008
File Size: 25.41 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 8417
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Slusam vas na Veliki Pozdrav iz Bugarske. Slusamo vas i na Sar Planini, veliki pozdrav s Kosmeta. Pozdrav za najveseliju stanicu od srca Moze li pesma od Ahmeta Bajrica spava otac spava nana molim vas Cmok. Pozz svima jel moze pesma nzm ko peva pocinje Ti si moj andjeo Andjela…. Snezana voli Marka Pozdrav drugari iz Komsluka -Bele palanke: Koja e pesenta na jedna zena predi 20minuta bese po radio BelAmi. Pitanje za TV Belle Amie: Mladen Mirjana Ristic Belle Amie nije se promenio, kao druge izdajnicke stanice ili sardadjivo sa izdajnike.

Download Svidjas Mi Se Svidjas Mp3

Pozdravljam muzickog urednika za izbor pesama iz Juznog vetra! Da li za Televiziju imate drugi server za windows media player? Pozdrav iz Lagosa ,Nigerija sta reci lepo je cuti zvuk radio stanice iz rodnog grada.

  FOR SONY F305 WALLPAPERS

Ja vas molim da pustite pesmu od sinan sakica: Na kojoj frekvenciji mogu da pronadjem stanicu i da li se cuje u beogradu, ne polazi mi za rukom da je nadjem. I u Sofiji i na vikendici koja se nalazi u planinu uvek mogu da vas cujem i odmorim uz lepih pesama Belle Amia.

Ja vam molim da apelujete preko vasih medija da ekipa izadje na teren, mozda vas i cuju. Osim toga sve je odlicno. Sve pohvale na direktnom prenosu fudbalskih utakmica…posebno sve pohvale na iscrpnom izvestavanju reportera Vojkana Zdravkovica…Momak posebnog sportskog talenta, ne samo za fudbal, sako polumenta svidjas mi se svidjas i za odbojku…. Budite zdravi i samo napred! Sudbina me na put salje ili Serif konjevci: Bravoo tako i treba.

Your email address will not be published. Koje je kolo sto pustate u spicu ovo novo ako mozete da mi odgovorite, samo nastavite sa daljim radom super ste, pozdrav.

Zbog cega nema prijema na radiju,vec duze vreme,kod nas u Dimitrovgradu. Hvala vam na odgovoru. Stefan Ramos Djoric Ostanite svjdjas dalje takvi kakvi jeste.

Free Internet Radio – Discover Artists Online Music – HulkShare

Moze pesma Navali se Sar planina? Od pre dva dana slucajno sam na radiju uvatio vasu frekvenciju i to tako cisto i stereo da nisam poverovao da zracite tako daleko i to do naj istocniji grad u bivsoj jugi a sada u makedoniji Pehchevo na samoj granici sa bugarskom program sako polumenta svidjas mi se svidjas je dobar pozdrav iz Pehcheva.

  PUNCHINELLO WALLPAPER DOWNLOAD

A onda smo shvatili da su xako inspekcije u ovom gradu ko zna koliko prijava dobile,ali nece da reaguju. Prijavili smo I Komunalnoj I Ekoloskoj inspekciji ali nije u njihovoj nadleznosti. Ceo dan slusam odusevlje samo stara petorka od Juzmnog Vetra. Kako bi bilo lepo kada bi ste otkupili tv prava i prenosili radnicki,makad kada igra kod kuce a nema direktnog prenosa na areni…nesto slicno kao PRVA tv za crvenu zvezdu…znam da puno kosta,ali mozda bi se ispatilo…hvala.

Niko ne cisti ni cekaonicu ni WC.