TOPENG HOLLOW ICHIGO WALLPAPER

TOPENG HOLLOW ICHIGO WALLPAPER

topeng hollow ichigo

Mereka mempunyai persamaan dengan manusia, tetapi secara terperinci masih menyerupai hollow. Perkataan arrancar berasal daripada kata kerja perkataan Sepanyol yang bermaksud “untuk menanggalkan” ataupun “untuk mengoyakkan”, merujuk kepada perbuatan arrancar menanggalkan topeng mereka. Arrancar tidak mempunyai pembebasan tahap terakhir. Mereka diberikan nombor dua digit di saat mereka dilahirkan dari 11 hingga Apabila rantai tersebut hancur ditelan masa, roh tersebut akan ditukar ke bentuk yang unik dan mengerikan dengan topeng putih dan sebuah lubang yang besar di dada mereka di mana rantai itu pernah disambungkan. Topeng-topeng hollow berbeza dari satu hollow ke hollow yang lain dari segi bentuk dan saiznya, tetapi mereka sentiasa berwarna putih dan bercorakkan tengkorak. Namun begitu, pakaian mereka sering diubahsuai, memberi mereka ciri-ciri tersendiri.

Name: Mushura
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

3059 Ichigo Kurosaki Wallpapers

Apabila roh mati bertukar menjadi hollow, mereka tidak dapat melawan perasaan untuk menelan atau menjamah roh yang lain, yang hidup mahupun yang telah mati, untuk ichiog kekosongan yang mereka bawa dari keturunan mereka. Bab-bab Media dan bahan koleksi Muzik Judul-judul permainan video. Arrancar di bawah arahan Aizen mempunyai corak pakaian yang berbeza.

Dalam Bleachkebanyakkan roh mati icigo ke Soul Society dengan aman. Menos jenis ini mempunya populasi yang lebih kecil berbanding menos jenis gillian. Menos tahap gillian girian merupakan tahap menos yang paling lemah. Arrancar berbeza dengan hollow biasa dalam dua ciri: Kedudukan dan pangkat arrancar di bawah kuasa Aizen disusun mengikut tahap kekuatan mereka, walaupun bukan semuanya berada di bawah kuasanya.

  SHAN QURESHI NAME WALLPAPERS

Walaupun menos tahap gillian agak kuat, mereka masih tidak berkemampuan mengalahkan seorang shinigami berpangkat leftenan. Di Soul Society, gillian dikenali sebagai menos grande dan ditulis dalam beberapa buku teks membincangkan hal menos. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Laman yang ada pautan fail yang terputus Rencana yang mengandungi teks bahasa Jepun.

Ruang nama Rencana Perbincangan. Menos tercipta apabila beberapa hollow menindih antara satu sama lain, akhirnya bersatu. Bleach oleh Tite Kubo.

Ichigo Hollow – KEDAI TOPENG

Espada terdiri daripada sembilan lelaki dan seorang wanita. Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Memories of Nobody Bleach: Walaupun hollow secara amnya merupakan penjelmaan roh mati dalam bentuk yang lain, terdapat juga hollow yang wujud sebagai jenis tersendiri yang digelar menos perkataan Sepanyol yang bermaksud “kurang” atau “kecil”.

Saiz ho,low berbeza-beza; dari saiz gergasi seperti menos bertahap gillian sehinggalah saiz minimum mereka, iaitu kira-kira dua kali ganda saiz manusia dewasa. Menos grande adalah perkataan Sepanyol secara literalnya bermaksud “kurang besar”.

Hollow merupakan bekas Plus roh mati yang hilang kemahuan diri ataupun tinggal di alam nyata terlalu lama.

Mereka lebih bijak berbanding menos di tahap gillian dan lebih berkuasa. Mereka tinggal di Tres Cifras yang ichibo maksud “nombor tiga digit” selepas diterjemahkan daripada Bahasa Sepanyol. Sejak dari permulaan siri Bleach, Hollow telah muncul sebagai watak antagonis utama dan pada masa kini mereka masih menjadi ancaman yang besar. Diambil daripada ” https: Seperti yang dijelaskan oleh Dordonii, Espada yang dicipta secara “semula jadi” ini telah dianggap lapuk oleh Aizen sebaik sahaja dia mula mencipta arrancar secara tiruan mengikut standard dirinya sendiri.

  SEXY KALE 1920X1080 WALLPAPER

Arrancar kadang kala ditulis sebagai allankar atau arankaru merupakan jenis hollow yang telah menanggalkan topeng mereka dan mendapat kuasa shinigami. Berdasarkan siri anime dan manga BleachHollow merupakan makhluk ataupun hantu jahat yang boleh dikaitkan dengan vetala dari mitologi Hindu. Walaupun obsesi mereka selalunya menjadi sasaran utama, kebanyakkan hollow hilang akal fikiran ataupun kebolehan untuk berfikir; mereka bertempiaran mencari jiwa dan roh yang terbaik untuk dijamah sahaja.

Pada tahap ini, roh-roh mati tersebut menjadi taksub akan memenuhi matlamat mereka sehinggalah jiwa mereka hancur kekosongan; contohnya, membunuh sesiapa sahaja yang mendekati mereka yang tersayang dengan sebab lchigo melindungi mereka.

Dali-Lomo: How to make Your Own Bleach Ichigo Hollow Mask (PDF Template) – Completed

Rantai Nasib ini akan terhakis dengan masa, menunjukkan pemutusan ikatan perhubungan roh dengan alam nyata. Hollow tahap menos dianggap sebagai suatu ancaman yang besar sehingga Soul Society menghantar kumpulan shinigami yang terlatih sahaja untuk mengendalikan serbuan mereka. Jika hollow dibunuh Quincy pula, malangnya, diri hollow termasuklah roh asalnya akan hancur. Sesetengah hollow berupaya untuk berfikir dengan lebih waras dan berakal berbanding dengan hollow biasa; hollow jenis ini selalunya merupakan hollow yang bertahap lebih kejam dan kuat.

Mereka bertugas menjaga menos tahap gillian. Ini membenarkan roh yang terpendam di dalam diri hollow itu untuk menjejakkan kaki ke Soul Society sebagai plus.